serier vecka 10 #1

the walking dead - 6x12
carol var gullig och bakade kakor som hon sen delade ut till folk. himla fint att hon la en kaka på sams grav! bortsett från precis där i början så var det här avsnittet sanslöst spännande! satt verkligen på nålar till sista sekund. de tog ju sig in i the saviors lilla ställe (genom att visa upp ett huvud som de påstod var gregorys) och mördade de flesta där. min puls när de gick runt och skulle mörda alla, utan att väcka någon, alltså! avsnittet slutade dock med att de fick veta att carol och maggie, som höll utkik i skogen, hade kidnappats av en annan savior. så nästa avsnitt lär väl handla om vad som hände dem.
 
girls - 5x03
en stor del av avsnittet utspelade sig i japan, med shoshanna. jag hade verkligen helt glömt bort hennes pojkvän?! tyckte så synd om honom när han stod på flygplatsen i new york och väntade på henne, och så dök hon aldrig upp. och så var det det där med att fran onanerar till bilder på sina ex. och jag är med hannah där, det är konstigt! vilket ju inte ursäktade att hannah raderade bilderna, men ändå. kul scen när ray och elijah hjälpte hannah att ta egna nakenbilder att lägga in i frans telefon!
 
lucifer - 1x07
lucifer letade reda på sina vingar och sen brände han dem! oklart vad det har för konsekvenser dock. tydligen var det hans bror som hade ordnat att vingarna skulle stjälas, som ett sätt att manipulera lucifer till att återvända till helvetet. chloe och hennes ex grävde lite djupare i den där storyn om den korrupta polisen. hon sa att hon la ner utredningen, men de kommer fortsätta i hemlighet. kul att se chloe och dan samarbeta! i övrigt fick man veta att det var fem år sedan lucifer lämnade helvetet. jag hoppas man får se lite flashbacks till vad som hänt mellan då och nu.
 
gotham - 2x13
mr freezes story fortsatte och han lyckades komma åt sin fru. men när han väl frös ner henne så hade hon, mot hans vetskap, bytt ut formulan. så det slutade med att hon dog, och att han sedan tog livet av sig. men sen vaknade han igen (i den skepnad man mest relaterar namnet mr freeze till) i en frys, i hugo stranges laboratorium. yay! jag gillade verkligen honom, så det ska bli kul att se vad han och strange kan koka ihop tillsammans. och var det galavan man skymtade i slutet i ett av de där... enorma provrören? (hittar verkligen inget bättre ord, haha)
 
 
girls, gotham, lucifer, the walking dead, tv | |
upp