serier v 51 #1

the simpsons 25x08 - ett sådär avsnitt som påminde en hel del om när det flyttar in tyska turister för att familjen ska kunna betala för barts fatcamp. 
 
homeland 3x12 - säsongsavslutning! ända sen jag läste den här artikeln på tvline så har jag haft en känsla av att det var brody den handlade om. och visst dog han. även om det alltid är lite chockerande när en huvudkaraktär dör, det händer ju inte direkt jätteofta, så kändes det som ett bra avslut. jag vet inte riktigt vad de annars skulle gjort med karaktären, han hade ju spelat ut sin roll. ska bli intressant att se hur nästa säsong ser ut nu när carrie är preggers, brody är död och saul inte längre är chef för cia. 

almost human 1x06 - intressant avsnitt! veckans brott var handel med begagnade, mekaniska hjärtan som det hade satts timers i. så ifall inte personen som fått organet betalade den evigt stigande summan i tid så stängdes hjärtat av och personen i fråga dog. kreativt! 
 
how i met your mother 9x13 - kul med andrew rannells! (the new normal, girls.) hoppas att få se honom mer i nya säsongen av girls. (som har premiär den tolfte januari, hurra!) jag älskade avsnittet med marshall vs the machines, så det var kul att se en liten homage till det. och även med slap-cliffhangern i slutet. 
 
 
 
 
upp