serier v 47 #2

awkward. 3x16-17 - dubbelavsnitt den här veckan. allt jag har att säga är att även om jag tyckte att storyn med collin inte riktigt gick som jag hade tänkt mig så var det så himla, himla fint när matty hämtade jenna i slutet av avsnittet. 
 
arrow 2x07 - veckans avsnitt var så fullspäckat att det kändes som en midseason finale. yay för seth gabel! även om han lånade lite väl mycket till sin karaktär från jokern i batman. moira blev frigiven. för att malcolm är vid liv och utpressade juryn. vilket indirekt bevisar att det var rätt att frige moira, då hon också var under malcolms hot och utpressningar. 
 
revolution 2x09 - och här var det faktiskt midseason finale! (tillbaka 8/1.) hela storyn med att aaron skulle tvingas att heala dr horn kändes väldigt mycket som när jack tvingades göra detsamma med ben i lost. cynthia dog, fine by me. aaron förlorade sina powers. och förklaringen till att han hade dessa skapade mer förvirring än vad den gav svar. 
 
modern family 5x08  - kul att se cam i sitt rätta bondeelement!
 
under the dome 1x08 - så juniors mamma tog livet av sig. jag kan bara inte förstå hur det kan vara värt att cover it up och låtsas att det handlade om en olycka? så himla märkligt. det mest intressanta var väl att det antyddes att junior beter sig på samma sätt som hon gjorde i slutet av sitt liv, vilket kanske innebär att det rör sig om något ärftligt. och junior har ju definitivt en del schizofrenitendenser. 
 
sleepy hollow 1x08 - nu händer det grejer! så death är egentligen ichabods före detta bästis. såg inte den komma. bra att få lite grejer förklarade. och äntligen lite nya varelser, även om de bara var med en kort stund. 
 
 
 
 
arrow, awkward, modern family, revolution, sleepy hollow, tv, under the dome | lost | kommentera
upp