serier vecka 9 #3

legends of tomorrow - 1x07
tidsresenärerna mottog ett sos från ett annat tidsskepp. det var dock time pirates som lurade dem, för att försöka stjäla deras skepp. mick var fortfarande lite pissed efter att snart, i hans ögon, förrått honom, så han gjorde en deal med piraterna för att lämna över skeppet och själv få åka tillbaka till 2016. det hela gick inte riktigt som han hade tänkt och slutade med att snart släpade ut honom i skogen (oklart var och när) och sköt honom. det var en så himla sorglig scen. de har ju varit så nära och stöttat varandra, och så slutar det sådär. nu är det inte säkert att det faktiskt var slutet, jag är inte så säker på att han ens sköt honom och än mindre dödade honom. roligast i avsnittet var när ray fick vara kapten för en stund och låtsades att han var kapten kirk. (så sugen jag blev på att se på star trek nu!) och var det inte ett wilhelm-skrik mina öron anade när de öppnade dörrarna och skickade ut piraterna i rymden?
 
top chef - 13x13
sista quickfiren! toast. traci des jerdans och hubert keller, båda tidigare top chef masters-deltagare var gästdomare i avsnittet. den förstnämnda i quickfire-challengen, som var en sudden death quickfire där någon garanterat skulle åka ut. amar var den som åkte ut, vilket var tråkigt. huvudutmaningen var att göra en rätt som skulle serveras på hubert kellers restaurang fleur de lys, det ställe där den första utmaningen i säsong ett faktiskt hölls. jeremy, som legat så risigt till de senaste avsnitten, vann båda utmaningarna. kanske är han bättre än jag trodde? carl var den som åkte ut, vilket kändes rättvist.
 
the walking dead - 6x11
roadtriptime! en del av gänget (saknade carol!) tog husbilen och åkte till jesus settlement som kallades hilltop. så kul att få se en till del av världen där människor lyckats bygga upp ett samhälle. deras ledare gregory var dock en sexistisk douchebag. så gött när maggie ägde honom. ja, sen blev han ju ägd  när han blev knivskuren på grund av negan också. och varför slutar gruppens möten med nya människor alltid med att rick är täckt av blod? de gjorde en deal med jesus gäng att i utbyte mot mat och råvaror så ska de åka till the saviors och döda negan. det verkar som att det kommer att ske redan i nästa avsnitt, så jag ser verkligen fram emot det! och som de hypear jeffrey dean morgans karaktär. can't wait to see that crazy man! men ryktet säger att det inte sker förrän i säsongens sista avsnitt.
 
 
legends of tomorrow, the walking dead, top chef, tv | |
upp