serier v. 52

årets sista veckosammanfattning kommer lämpligt nog på årets sista dag! jag trodde först att det bara skulle vara homeland med här, men downton abbey sände ju sin julspecial nu i veckan också. 
  
homeland 4x12 - säsongsavslutning! här var det ett lite lugnare tempo för att vara en säsongsfinal. man var ju tvungen att introducera lite nya storylines, eftersom den i pakistan mer eller mindre blivit avslutad. man fick träffa carries mamma, vilket jag tyckte var intressant! men dar adals story med haqqani var något av en besvikelse. gjorde han verkligen det bara för att saul skulle kunna bli chef för cia igen? vet inte riktigt om jag köper det. det var väl fint att quinn och carrie hooked up, men åh så lökigt att han åkte iväg på sitt uppdrag bara för att carrie inte kunde svara nu nu nu. och när hon väl ringde tillbaka för att ge honom ett svar så hade han redan stängt av sin telefon. det där kommer ju antagligen att lösa sig men det kändes som ett billigt sätt att skapa drama på.
 
downton abbey 5x09 - julspecial! här var det däremot full rulle! ett litet tidshopp gjordes och anna satt nu i fängelse! det hela slutade dock med att både hon och mr bates är friade från misstankar. för den här gången, för jag tror tyvärr inte att den storyn är riktigt färdig än. det var kul att se thomas i gammal god form när han tog sig an den vidriga butlern stowell. mary var ju lite godtrogen som inte förstod att om man ber thomas göra det, så kommer han göra det ordentligt. vad hände mer? jo, carson friade till hughes! som sa ja! och det var ju fint. men ska branson verkligen åka iväg på riktigt? det gör mig lite ledsen. det var en väldigt fin scen när han, mary och edith ägnade en tanke åt sybil. saknar henne fortfarande! 
 
 
 
 
 
downton abbey, homeland, tv | kommentera
upp