serier v. 44 #3

top chef 12x03 - jag skrev inte ner några tankar medan jag såg avsnittet, som jag vanligtvis gör. och nu kommer jag verkligen inte ihåg något från avsnittet, så det var uppenbarligen inte särskilt intressant. 
  
project runway all stars 4x01 - säsongsstart! jag gillade definitivt männens kollektion mest. det kan i och för sig vara för att downtownstilen nog ligger närmre min egen än uptownstilen. helt rätt att fabio vann. hans outfit var min favorit! 
 
scandal 4x06 - f.d presidentfrun bitsy var ju en riktigt badass karaktär. veckans fall var det mordförsök som gjordes på bitsys man för trettio år sen. mannen sa sig ville bevisa sin oskuld, men egentligen så ville han bara få erkännande för vad han gjort och få vara en RIKTIG presidentmördare. crazy people alltså. 
 
how to get away with murder 1x06 - grejen med att ashers pappas framgång var baserat på en lögn kan ju lätt bli lite "aw, poor little rich boy!". men det måste vara jobbigt att få veta att mycket av de saker och privilegier man haft hela livet mer eller mindre funnits på grund av att en oskyldig man suttit på death row i två decennier.
 
parenthood 6x06 - här blev jag överraskad av ett timejump! bara tre månader, men ändå. så fin amber är med sin preggersmage. och så fin hon var mot hanks son. generellt känns amber som en person som jag gärna skulle vara vän med. 
 
 
 
 
upp