serier v 43 #3

åh, jag kommer ju aldrig ikapp! vilket dels gör mig stressad och dels gör mig förvirrad, uppenbarligen. förra veckan såg jag femte avsnittet av parenthood, istället för det fjärde som jag borde ha sett. det var tydligen inte ett superviktigt avsnitt, med tanke på att jag inte märkte något förrän nu. när jag tänkte se nästa avsnitt och insåg att jag redan sett det. men tredje och sista delen av förra veckans serier kommer här:
 
 
modern family 5x06 - det var sunkigt när vänner gjorde det för tio år sen. (the one with the male nanny.) det är fortfarande sunkigt att göra det idag. detta avsnittet slutade dock annorlunda och jag kan ju bara hoppas, och intala mig själv, att manusförfattarna drev med det stereotypa "män ska inte göra x och y, för det är kvinnogöra."
 
face off 5x11 - tate alltså. allt han gör är verkligen så fantastiskt bra. och snacka om att mirandra dodged that bullet, tack vare att laney lämnade tävlingen. mirandas karaktär kan ha varit något av det värsta någonsin, nästan i klass med gummibjörnen förra säsongen. fnissar lite bara jag tänker på den.
 
project runway all stars 3x01 - många deltagare med den här säsongen som jag verkligen gillar! helt rätt att ari åkte ut, hennes look var definitivt den som var minst punkig. men att elena vann, det är en annan sak. hon gör någon slags läder/neon/patchworkjacka, som ingen i rummet gillar. till modellen säger "öh, man kan ju ha kläder på sig bakochfram, det har jag ibland, det är ju lite punkigt." (hon sa nog inte exakt så men jag är lite arg så då får det vara så.) och sen så älskar alla den fula neonjackan och nu ska debbie harry ha den på sig! där fick jag rasat lite. alltid skönt.   
 
the originals 1x04 - bra avsnitt. gillade det genomgående temat om ont och gott. min teori om massakern i kyrkan är att den gjordes för att davina ska kunna få kraft ifrån de döda på något vis. (som bonnie gjorde i vampire diaries.) scenen mellan klaus och camille var så himla, himla fin. och slutligen, hur många gånger ska man behöva daggra elijah innan han börjar bli lite arg på riktigt?!
 
the vampire diaries 5x04 - äntligen är the cat out of the bag, bonnie är död! gillade scenen mellan damon och jeremy när jeremy berättade det. hela elena/stefanstoryn var dock så extremt irriterande. been there, done that. och jag vet att människor ser på en del serier bara för att heja på deras favoritpar (s.k. shippers.), vilket är fullkomligt bortom mitt förstånd. jag blir bara provocerad av detta eviga fram och tillbaka, det är så fruktansvärt ointressant. det är det absolut minst intressanta med hela serien! mycket rasande från min sida idag. anyhow, kul att tyler är tillbaka. ska bli intressant att se hur han har förändrats.
 
 
 
en del serier ser jag ensam, en del ser jag med min pojkvän. vampire diaries är en sån serie. och jag var nog inte ensam om att dra det här skämtet i slutet av veckans avsnitt, vid bonnies minnesstund. 
 
andreas: aw, stackars matt. han har ingen. (se bild.)
jag: det är inte sant, det bor en man i honom! 
 
 
 
upp