serier vecka 9 #2

supergirl - 1x15
här hände det egentligen inte särskilt mycket. staden hotades av en atombomb, pga en alien vid namn indigo. men det är ju inte spännande, man vet ju att supergirl kommer rädda dagen. de kommer ju inte spränga hela staden, och alla karaktärer med den, direkt. men det hela ledde till att supergirl och hank nu samarbetar igen. och alex berättade sanningen om vem det egentligen var som dödade astra, och kara verkade ta det okej. de kramades ju i slutet, och det var ju fint.
 
teen wolf - 5x19
här hände det ju egentligen inte särskilt mycket heller! fast jo, besten dödade ju dread doctors. det var ju något! och man fick veta att mason är en chimera pga att han absorberade sin tvilling in utero. avsnittet slutade med att besten transformerades till mannen han egentligen är. betyder det att mason är borta för alltid nu? de antydde att det skulle vara för sent att rädda mason ifall det hände.
 
face off - 10x08
deltagarna fick vars en väldigt vackert sminkad modell som dolde sitt riktiga ansikte med hjälp av magi. uppgiften var att göra deras "riktiga" ansikten. stackars anna misslyckades på nästan alla tänkbara sätt med sin karaktär och åkte hem. vilket var helt rättvist. jag gillade yvonnes karaktär mest, hennes corpse conjurer var fantastisk.
 
 
face off, supergirl, teen wolf, tv | |
upp