serier vecka 8 #3

supernatural - 11x15
veckans fall var en good old demon som tvingade en wrestler att mörda åt honom. wrestlern var med i en show som sam och deans pappa brukade ta med dem på när de var små och det var så gulligt hur hysterisk dean blev när han fick träffa sina barndomshjältar. lucifer lurade crowley till att leta fram en till hand of god, men sen använde han den direkt. och så var den förbrukad. frustrerande! undrar hur många det finns kvar egentligen?
 
face off - 10x07
the gauntlet! det vill säga tre rundor av utmaningar. i första rundan skulle de göra en piratkapten med skägg. den andra var inspirerad av pandoras ask. varje person fick en låda som innehöll tre olika proteser, de behövde använda alla och ingen på den plats som det egentligen var meningen att de skulle vara. den sista, och största, utmaningen var att göra tre skräckkaraktärer som embodied talessättet see no evil, hear no evil, speak no evil. mel och yvonnes kreationer var fantastiska. kalebs var däremot helt klart sämst och det var rättvist att han åkte ut.
 
legends of tomorrow - 1x06
tiden och platsen var star city år 2046. den nya green arrow var diggles son! och den gamla green arrow, oliver queen, var just gammal samt saknade en arm. och typ alla andra hade dödats efter att slades son intog staden femton år tidigare. men eftersom det bara är en potentiell framtid så vet man ju inte om något alls kommer att stämma. jag tyckte inte det här avsnittet var så bra, även om det ju var kul att få se en äldre oliver.
 
arrow - 4x15
nu vet alla att william existerar och att han är olivers son. det var stort av felicity att helt sätta sina egna känslor åt sidan för att hjälpa till att rädda william. en annan karaktär som hjälpte till var vixen och hon var awesome. hon hade en totem, i form av ett halsband, som gav henne kraften från vilket djur hon än önskade. hoppas hon kommer vara med mer framöver! det visade sig att även darkh fick sina krafter från en totem, så de förstörde den. men jag kan ju inte tänka mig att vi sett det sista av damien darkh redan nu. avsnittet slutade med att felicity tog av sig ringen, reste sig ur rullstolen och GICK iväg. så himla bittersweet för alla inblandade.
 
 
arrow, face off, legends of tomorrow, supernatural, tv | kommentera
upp